Cautare

3808 de rezultate pentru "irinel popescu" (8.14 secunde)
Asadar, s-a considerat ca Ion Popescu a iesit bine din alegerile locale. ... Bun, dupa aceasta numire, a urmat ca Popescu sa-si prezinte lista creata de el (si atat!) cu persoanele care sa-i fie alaturi.
Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane (Autoare:
dr Irinel Popescu, presedintele Congresului, precizeaza ca au fost prezenti 250 de speakeri din 35 de tari, printre care pionierii transplantului hepatic la nivel mondial In perioada 18 - 21 septembrie, a avut loc la Palatul Parlamentului, Congresul Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment emblema care a reunit peste 1.000 de participanti din 43 de tari.
Irinel Popescu, intervievat de Magda Marincovici: ... Irinel Popescu, seful Centrului pentru boli digestive si transplant hepatic Fundeni, ne vorbeste despre cancerul pancreatic si ne ofera cateva informatii datatoare de speranta despre noi medicamente aflate in faza de testare, extinderea indicatiei chirurgicale, interventii laparoscopice sau cu robotul.
Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, elevul si urmasul profesorului Dan Setlacec. ... Irinel Popescu), chirurgia robotica (prof.dr. Irinel Popescu), Proctocolectomia totala restaurativa (conf.dr.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic la Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ului "Rolul practic al ecoendoscopiei" de la Bucuresti. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu.
Irinel Popescu, presedintele Academiei Știllnțe Medicale, cu ocazia celei de-a IX-editii a Congresului Romtransplant. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu, presedintele Congresului Romtransplant.
Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, face o radiografie obiectiva a cercetarii romanesti. ... Irinel Popescu:
este data la care echipa profesorului Irinel Popescu a realizat prima operatie reusita de transplant hepatic de la donator decedat. ... Irinel Popescu a introdus transplantul de ficat ca metoda terapeutica in Romania, trecand de la etapa de pionierat, la stadiul de procedeu de rutina. ... Irinel Popescu, acad.
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... Irinel Popescu, Prof. ... Irinel Popescu, Presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Membru Corespondent al Academiei Romane (Director al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Dan Setlacec, Institutul Clinic Fundeni) si Prof.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Irinel Popescu: ... Irinel Popescu, anuntand derularea la Bucuresti, intre 29 si 31 octombrie, a Congresului International de Chirurgie Robotica. ... Irinel Popescu.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Daca vor accede in forul legislativ european, conservatorii au ca obiective refacerea imaginii Romaniei, dar si punerea in practica a unui proiect original, a declarat ieri senatorul si eurocandidatul PC Irinel Popescu. ... "Vrem sa facem apel la statele bogate ale Europei pentru sprijinirea pensionarilor romani", a afirmat Popescu.
Irinel Gresita este un tanar inginer din Craiova, care la cei 37 de ani ai sai se lauda ca a "pierdut timpul"
Irinel Columbeanu cere in instanta executarea silita a fostei lui sotii pentru plata pensiei alimentare. ... Dosarul se afla la Judecatoria sectorului 2, unde Irinel Columbeanu se va judeca azi cu fosta sotie in sedinta secreta.
google-analytics.com